De Jubileum Uit de VEO Korf 1980

In de reeks Jubileum uitgaven van ons voormalig clubblad nu iets over 1980.
Hoofdredacteur Jan van Hooidonk vermeld op pagina 1 dat deze uitgave een half jaar te laat is door een te hoge ambitie. De bedoeling was de gehele geschiedenis van VEO vast te leggen voor het nageslacht. Uiteindelijk verscheen hij dan toch met het tot dan toe verzameld materiaal.
De volledige geschiedenis vastleggen is ook een niet eenvoudige opgave die ook bij het samenstellen van het nog uit brengen 100jaar boek duidelijk werd. Dus bij deze de oproep aan eenieder die denk over iets van geschiedenis te hebben dit beschikbaar te stellen.
Al met al is deze jubileumkrant toch heel informatief over de eerste jaren o.a. door persoonlijke verhalen van Freek Bleichrodt en Co Richter die in 1921 lid werden, Ron Jeltema, Henny en Aad Bol en Ans Verschoor. Jan v Hooidonk geeft een mooi overzicht van de sportieve prestaties en de trainer-coaches die de revue passeerden.

Veel leesplezier met het lezen van “Jubileum Gong 1980”
Chris Verschoor

Scroll naar boven