VEO-trainers zetten handtekening…

Dat het binnenkort 100-jarige VEO aan de toekomst timmert moge duidelijk zijn: Binnenkort start de aanleg van nieuwe velden, een nieuw bestuur staat in de startblokken en last but not least… er wordt heel voorzichtig gehoopt op een ledenwinst bij de overgang naar het komende seizoen. Immers…..het belangrijkste kapitaal staat toch op en naast het veld:

Het trainerskwartet voor de selectie zette deze week de handtekening onder de gemaakte afspraken.  Voor de hoofdmacht zijn dat clubicoon Remco Breedveld en voormalig TOP Sassenheim speler Arnoud Kok.

Remco Breedveld (links) en Arnoud Kok verbinden zich aan VEO…

VEO-man Wouter Sies had de reserves het afgelopen seizoen reeds onder zijn hoede en hij zal het komende seizoen ondersteuning krijgen van een ‘Rising Star’ in het trainersgilde: Ivo van der Kwast (Eveneens van TOP Sassenheim).

Wouter Sies gaat nog een jaar door bij de reserves…

 

Ivo van der Kwast heeft er duidelijk zin in!

Deze mannen hebben een dusdanige uitstraling op spelers en speelsters, dat meerdere aanwinsten zich afgelopen periode meldden. De spelvreugde lijkt op te vlammen en men hunkert naar het spelen van echte potjes… Maar dat is nog heel even wachten…

Zet ‘m op mannen!👍🏻 💪🏻

[Persbericht uitgegaan naar de media]

Scroll naar boven