VEO en Johan van Barneveldt per direct uit elkaar

 

De samenwerking met Johan van Barneveldt als hoofdcoach van VEO is met onmiddellijke ingang beëindigd. Deze beslissing is genomen na overleg met betrokken partijen. Er was al besloten om het volgend seizoen niet met van Barneveldt verder te gaan

Aan beide kanten bestaat acceptatie voor dit voldongen feit.

Enerzijds heeft Johan het bestuur aangegeven, dat zijn werk bij VEO hem momenteel meer energie kost dan dat dit hem oplevert. Anderzijds speelt voor het bestuur de wijze waarop de teleurstellende resultaten van de hoofdmacht de afgelopen weken tot stand kwamen een rol: de hoop bestaat, dat een nieuwe trainer voor de groep, vanuit vers vertrouwen en met hernieuwd elan, nieuwe chemie kan bewerkstelligen.

We zijn Johan absoluut dankbaar voor zijn loyaliteit aan VEO en niet in het minst voor alle inzet, die hij gedurende de laatste anderhalf jaar en in het langere verleden in onze club heeft gestoken. We kijken terug op mooie tijden zoals handhaving in het vorig seizoen. We wensen hem voor de toekomst het allerbeste en hopen Johan straks weer als supporter regelmatig bij ons langs de lijn te kunnen begroeten.

Voor de komende periode wordt hard gezocht naar opvolging en we hopen binnenkort hier meer over te berichten.

Namens het bestuur C.k.v. VEO,

Cock Fuchs, voorzitter

Scroll naar boven