VEO en Johan van Barneveldt volgend seizoen uit elkaar

Beste VEO’ers,

In goed overleg met alle partijen heeft VEO besloten voor het volgend seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe trainer/ coach voor de hoofdmacht.

Johan van Barneveldt is -na een eerdere periode in verder verleden- inmiddels bezig aan zijn tweede opeenvolgende seizoen als hoofdtrainer.

Ons vlaggenschip is momenteel onder zijn leiding voor het tweede seizoen keihard aan het knokken voor verlenging van het verblijf in de overgangsklasse in de zaal en op het veld.

Vorig seizoen is behoud in de zaal op eigen kracht ruim gelukt (vijfde plek!), terwijl op het veld de degradatie op miraculeuze wijze ongedaan werd gemaakt. Alhoewel Johan -wat strijd om behoud betreft- een goede fee op de schouder lijkt te hebben, achten wij de tijd rijp om op zoek te gaan naar een opvolger met een nieuwe, frisse blik. Uiteraard danken wij hem voor alle inspanningen, die hij tot dusver in VEO heeft gestoken.

We duimen en hopen op een puntrijke voortzetting van dit seizoen, waarbij af en toe een klein ”toverkunstje” van Johans goede fee van harte welkom is…

Voor nu:

Laten we allemaal Johan en onze selectie massaal steunen en hun tomeloze inzet belonen met onvoorwaardelijke support!

Namens het bestuur van C.k.v. VEO

Jan Scheffers, secretaris.

(de lead-foto:) Dat VEO Johan dankbaar is straalt van deze foto af, een gedenkwaardig moment vorig jaar zaal….

 


Geplaatst

in

door

Tags: