Chris Boogert afgetreden

Beste VEO’ers,

Helaas moeten wij jullie mededelen, dat Chris Boogert per direct zijn bestuurstaken heeft moeten neerleggen. Deze beslissing heeft in goed overleg met de voorzitter plaats gevonden.

De laatste maanden lukte het hem -wegens drukke werkzaamheden- niet meer om voldoende tijd vrij te maken voor (het bestuur van) VEO.

Chris wil iedereen laten weten, dat het hem verdriet doet, maar het is voor hem gewoon even niet anders. Hij verwacht iedereen in de wat minder nabije toekomst weer gewoon af en toe rond het veld te spreken.

Wij betreuren Chris’ beslissing, maar onzerzijds is er tevens volledig begrip. Wij danken hem voor zijn zeer gewaardeerde inzet op allerlei fronten, niet in het minst voor zijn positieve insteek en “helicopterview” tijdens onze vergaderingen. We hopen en verwachten hem zeker in de toekomst weer bij VEO tegen te komen.

Dit betekent een onverwachte nieuwe vacature binnen het bestuur. De taak van vicevoorzitter zal voorlopig door Aart Berkhout overgenomen worden, maar voor de post algemene zaken bestaat nu een urgente vacature. In vervolg op vacaturestelling eerder dit jaar roepen wij eenieder op zich beschikbaar te stellen en/of ons te helpen opvolgers te vinden liefst zo spoedig mogelijk. Reacties kunnen gericht worden aan: secretariaat@veokorfbal.nl.


Geplaatst

in

door

Tags: