Ladies and gentleman: Let’s play Darts!!

Op 7 februari as. spelen we het VEO JUBILEUM DARTS toernooi.
Het streven is om met 52 koppels dus 100 + deelnemers te starten. Cuno heeft weer toegezegd dat er vooraf “BURGERS & BEER” worden geserveerd. Dus iedereen kan vanaf de vrijdagmiddagborrel direct door naar VEO.

Vorig jaar ging de trofee mee met Bas van de Louw, die samen met Rieks gewonnen had. We waren bang dat de wisseltrofee de afterparty niet zou overleven, maar de organisatie heeft de beker weer in goede orde ontvangen! De beker kan gegraveerd worden met “Dartskampioenen 2019 Bas en Rieks” en staat dan weer klaar voor de kampioenen van 2020.

Wie neemt de beker op 7 februari mee naar huis? En wiens namen worden dan voor het nageslacht vastgelegd? Voldoende serieuze kandidaten hebben zich al opgegeven! Pietermark heeft als voormalig kampioen alweer een van de donderdagavond de trainingen bijgewoond en is er weer (bijna) klaar voor! Daarnaast staan er outsiders zoals Aart en Marten, Harro en Anne Mol, Bouke en Rob Niels en Sander v. D. op de lijst. Op dit moment staat de teller op 32 koppels nog 20 duo’s te gaan! Geef u snel op:
fredenconnie@hotmail.com

Tot 7 februari heeft u nog 4 donderdag avonden! Wie zijn dart- skills voor 7 februari nog iets wil aanscherpen kan iedere donderdagavond in het clubhuis terecht (open vanaf 20.00 uur).

Fred en Arnold


Geplaatst

in

door

Tags: