Ladies and gentleman: “Let’s play darts: Special Edition!”

Het staat al vermeld in de evenementenlijst van de VEO kalender, maar nu dan toch de officiële aankondiging. Op 7 februari om 19.00 uur kunnen alle topdarters en amateurs weer in het VEO clubhuis terecht om met elkaar te strijden om de VEO Bokaal. Dit jaar is natuurlijk ook het darttoernooi gehuld in een speciaal 100-jarig jubileum editie! Later meer hierover..

Vorig jaar moesten we de prijs laten aan Rieks die al jaren zijn potentie liet zien, maar dan nu na heel veel trainen beloond werd met de titel!

Wie gaat er dit jaar met de beker vandoor? Omdat het een jubileum editie betreft willen we dit jaar ECHT uitpakken en streven we naar 50 koppels dus 100 deelnemers in de zaal. Kosten zijn nog steeds € 5,- per persoon.

Inschrijven per koppel is het handigst, maar heb je geen partner en vind je darten wel erg leuk meldt je dan toch aan dan zoeken wij een passende match. ( Barney of een Engelse prof?) Inschrijven tijdens de wedstrijden van VEO 1, op de website of per E-mail bij: Fred Verschoor: fredenconnie@hotmail.com Of Arnold Jongenburger: a.jongenburger@casema.nl

We hopen jullie op 7 februari aan het bord te ontmoeten.

Groet,
Fred en Arnold


Geplaatst

in

door

Tags: