VEO Petten!

We zijn alweer enige tijd onderweg met het 100ste jaar van CKV VEO. We hebben dit in september afgetrapt met het kick-off feest en willen hier graag – in aanloop naar de volgende activiteiten, zie de “Save the date” nieuwsbrief – meer elan aan geven door de verkoop van VEO 100 jaar petten. En hoe leuk is het als in Essesteijn (en straks op het veld) al het publiek met een VEO petje haar steun aan VEO kan betuigen? De petten zijn zwart met een VEO 100 jaar logo.

De VEO petten zullen zaterdag 14 december (thuiswedstrijd van VEO 1) vanaf 15:00 te koop zijn in Essesteijn. Mocht je die zaterdag niet in Essesteijn zijn, maar wel een pet willen bemachtigen, dan kan je er uiteraard ook eentje bestellen. Deze zal dan op een later tijdstip aan je gegeven worden. Het bestellen van een VEO pet is ook mogelijk als je je aankoop op voorhand zeker wilt stellen. Bestellen kan via een Google formulier (zie ook: https://forms.gle/Cf6keFMMfcjx9tKM9).

De VEO petten zullen EUR 7,50 per stuk zijn. Indien er een winst wordt gemaakt op de verkoop van de petten, zal dit terugvloeien in het VEO 100 jaar potje.

Graag gepast betalen – we kunnen geen wisselgeld garanderen. Wel is er de mogelijkheid tot het betalen via een Tikkie.

Let op: op = op

  • Dit product is ook geschikt voor de naderende feestdagen.
  • Indien je de VEO “Save the date” nieuwsbrief niet hebt ontvangen, nodigen we je graag uit je aan te melden via jubileum@veokorfbal.nl

Geplaatst

in

door

Tags: