VEO 100 jaar – Save The Date Nieuwsbrief

Beste (oud) VEO-lid, 

Beste ouder van een (oud) VEO-lid, 

Beste genodigde en/of geïnteresseerde,

Via deze Save The Date nieuwsbrief willen wij je alvast op de hoogte stellen van de activiteiten die worden georganiseerd tijdens ons jubileum jaar. Hieronder vind je een korte kalender van de activiteiten die komend jaar georganiseerd zullen worden. Sommige activiteiten zijn jaarlijks terugkerend, maar nu met een VEO 100 jaar sausje, anderen worden speciaal voor dit jubileum jaar georganiseerd. Noteer deze data dus alvast in je agenda zodat je geen enkele feestdag/feestavond hoeft te missen!

Sinterklaas (Kangoeroes en Pupillen) – 29 november 2019
Kerst- en nieuwjaarsdiner (Jeugd) – 10 januari 2020
Kinky party – 1 februari 2020
Darttoernooi – 7 februari 2020
VEO 100 jaar jubileum darttoernooi 2020! Samen met de feestcommissie zullen Arnold & Fred wederom weer een supergezellige avond organiseren. Op korte termijn komt er een uitgebreider bericht op de site waarbij je je als koppel kunt aanmelden. 100 deelnemers is natuurlijk ons doel in dit jubileum jaar. Mis het niet! 
Valentijnsavond (Kangoeroes en Pupillen) – 14 februari 2020 
Game night (16+) – 20 maart 2020
Pubquiz VEO 100 jaar – 27 maart 2020
Verwerf eeuwige roem! Naar aloude gewoonte organiseren we een pubquiz, maar ditmaal in het teken van 100 jaar VEO. Daarom hebben we iets speciaals bedacht: een quiz geheel gebaseerd op videobeelden en fragmenten. Stel je team van 4 teamgenoten samen en bereid je voor op vragen rond muziek, actualiteit, film, geschiedenis, sport, historie etc. Het winnende team verwerft eeuwige roem en zal voor altijd in de geschiedenisboeken van VEO vermeldt staan als: ‘Het slimste Team’. 
Vossenjacht (Jeugd) – 17 april 2020
Gala en veiling – 18 april 2020
Altijd al eens willen oplopen met VEO 6? Of slaap je liever een nachtje in een Bed & Breakfast langs de Vliet? Verruil op deze avond je sportoutfit voor een galajurk of rokkostuum en bied op je favoriete veilingitems. Na de veiling gaan de voetjes van de vloer tijdens het gala. Geniet van een avond vol entertainment!
Denk alvast na over een veilingitem dat je zelf (of samen met je team) kunt aanbieden. Een deel van de opbrengst van de veiling zal gedoneerd worden aan de voedselbank. 
Vrienden- & familietoernooi + eindfeest – 20 juni 2020
Wil je met jouw familie en/of vrienden de beste van VEO zijn? Dan is dit je kans. Op 20 juni 2020 wordt namelijk het grote familie-/vriendentoernooi georganiseerd. In teams van 6 (waarvan 3 in het veld) nemen de families het op tegen elkaar om geroemd te worden tot ‘de beste familie van VEO’. Aansluitend op het toernooi wordt er namens de organisatie voor overheerlijke maaltijden gezorgd, waar iedereen die aan het toernooi mee doet van kan genieten! 
Jubileumweekend + reünie – 19 en 20 september 2020
Het hoogtepunt van 100 jaar VEO: HET GROTE VEO 100 JAAR FEESTWEEKEND!
Hoe dit weekend er exact uit gaat zien willen we nog niet verklappen, maar reken er maar op dat alle ingrediënten aanwezig zullen zijn om het voor iedereen een onvergetelijk weekend te maken. Om jullie vast een beetje warm te maken geven we vast enkele steekwoorden prijs: sport & spel, reünie, live muziek, lekker eten. 

MEER INFORMATIE

Voor alle activiteiten geldt: noteer bovengenoemde data vast in je agenda zodat je niets hoeft te missen. Via de website (zie https://www.veokorfbal.nl/100-jaar-veo/) en deze nieuwsbrieven, word je op de hoogte gehouden en krijg je meer informatie. 

 
VEO 100 JAAR GADGETS – VEO BIER

Nog speciale aandacht voor het VEO 100 jaar bier. Wil je dit lekkere biertje cadeau doen tijdens de feestdagen? Je kunt een sixpack bier bestellen voor bijvoorbeeld onder de kerstboom. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar het hieronder genoemde mailadres of rechtstreeks contact op te nemen met Cuno.

 VEO 100 JAAR GADGETS – PETJES

Met enige regelmaat zullen jullie van ons, via deze mailing, een update krijgen over de activiteiten. Elke mailing zullen we ook een nieuwe VEO 100 jaar gadget bekend maken. Deze maand zijn er VEO 100 jaar petjes te verkrijgen. Dit wordt een collectors item waarvan we er – in het thema van VEO 100 jaar – 100 zullen laten drukken. Een petje kost €7,50 per stuk en de opbrengst wordt gebruikt om de bovengenoemde activiteiten nog onvergetelijker te maken! 

De petjes zullen bij de tweede thuiswedstrijd van VEO 1 verkocht worden. Hou de website in de gaten voor de precieze verkoopdatum!

OP DE MAILING LIJST?

Ken je familie, vrienden of kennissen die vroeger betrokken zijn geweest bij VEO en ons jubileumjaar niet mogen missen? Twijfel je echter of wij hun contactgegevens hebben om ze op de hoogte te houden? Laat ze een mailtje sturen naar onderstaand mailadres om zich – voor de zekerheid – aan te melden voor de mailing. Of stuur – met hun goedkeuren – de contactgegevens naar ons op. 

MEEHELPEN ORGANISEREN?

Mocht een van de bovengenoemde activiteiten in het bijzonder jouw aandacht getrokken hebben, omdat je het graag mee zou willen organiseren, laat het ons dan ook weten!

VRAGEN?

Mocht je vragen hebben over een van de activiteiten, laat het ons dan weten. Je kunt ons altijd aanschieten of een mail sturen via onderstaand mailadres. 

Met vriendelijke groet,

De Jubileumcommissie van C.K.V. VEO

(jubileum@veokorfbal.nl)


Geplaatst

in

door

Tags: