Senioren en A-jeugd: inschrijven als scheidsrechter kan vanaf nu!

Ook het komend zaalseizoen gaat VEO weer werken met het zelf inschrijven op wedstrijden als scheidsrechter. Voor jullie als VEO-lid heeft zelf inschrijven het voordeel dat je zelf kunt bepalen wanneer (datum, tijdstip) en wie (bijv. F-jes of juist graag oudere teams) je het liefst fluit. Als scheidsrechtercommissie hopen we dat hierdoor het plezier in het fluiten wordt verhoogd.

We zien overigens wel in de eerdere inschrijfronden dat de wedstrijden van de E-teams en F-teams het snelste vol zijn. Oproep is dan ook aan vooral de senioren om ‘niet bang’ te zijn, en je juist ook voor oudere teams in te schrijven. Zo blijven er voor de A-jeugd ook nog wedstrijden van de E’tjes en F’jes over om te fluiten.

De spelregels voor het komende zaalseizoen zijn:

  • Elk spelend lid (senioren en A-jeugdleden) wordt geacht zich minimaal voor twee wedstrijden als scheidsrechter in te schrijven.
  • Je kan je naam toevoegen aan een wedstrijd bij ofwel de breedtesport (VEO 6, VEO7, A2, B2, B3, C2, alle D-, E- en F-teams) ofwel de wedstrijdsport (VEO4, VEO5, A1, B1, C1).

Hiervoor is er één drive-bestand opgesteld met alle thuiswedstrijden weergegeven.

  • Bij de breedtesportwedstrijden moet je – als je je hebt ingeschreven – sowieso fluiten.
  • Bij de wedstrijdsport hangt het ervan of er zich een knkv-scheidsrechter meldt. Uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd hoor je definitief of je moet fluiten.
  • Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 15 november.
  • Natuurlijk mag je je ook vaker inschrijven als je VEO hierin wilt helpen. Graag zelfs!
  • Schrijf je je niet in, dan is de kans groot dat je alsnog wordt ingedeeld om één van de openstaande wedstrijden te fluiten. Hierbij heb je dus zelf geen invloed meer op bij welk team je wanneer fluit. Kun je deze wedstrijd niet, dan zul je zelf vervanging moeten regelen.
  • Ook bij het indelen van zaalwachtbeurten zal rekening worden gehouden met hoe vaak je fluit. Schrijf je je niet in als scheidsrechter, dan krijg je dus extra zaalwachtbeurten.

 

INSCHRIJVEN DOE JE IN DIT ONLINE BESTAND:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jYw9kVd12BwR3evevOzLVjFqdn7wTR1xeKAqJr_NQZc/edit#gid=0

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over het zelf inschrijven, dan kun je een mail sturen  naar scheidsrechters@veokorfbal.nl.

We hopen op net zo’n goede respons als het afgelopen veldseizoen en wensen jullie alvast veel fluitplezier!

Namens de scheidsrechterscommissie van VEO,

Carina van Vliet

Roosteraar scheidsrechters VEO

Scroll naar boven