De Grote Club actie

Grote club actie

Beste ouders en kinderen van de BCDEF ploegen.

 

Een ruim twee weken geleden zijn de verkoopboekjes voor de Grote Clubactie aan de kinderen uitgedeeld en is de verkoop begonnen. Als je boekje vol is en je wil nog meer verkopen er zijn nog extra boekjes die liggen in de kantine of zijn bij mij te krijgen. We hopen dit jaar natuurlijk op een record omzet in het jubileum jaar van de vereniging. Als je klaar ben met verkopen lever ze dan zo snel mogelijk in bij je trainer. De kinderen die nog meer loten verkopen verdienen aan cadeau bonnen voor elke 15 loten krijgen ze 5 euro te besteden in een speelgoedzaak.

 

Willen jullie de kinderen nog een keer aanmoedigen goed hun best te doen met de verkoop omdat het voor VEO erg belangrijk is om extra geld binnen te halen.

 

Laat deze actie een groot succes worden door er allemaal een aantal te verkopen. De boekjes kunnen worden ingeleverd bij mij.

 

Mark van der Weijden

Tedingerstraat 30

2262KE Leidschendam

06-22726759

Scroll naar boven