Dagelijks op de landelijke radio, nu LIVE bij VEO !

Tijdens de kick-off komen deze regionale beroemdheden naar VEO. Drie uur lang kun je genieten van hun live optredens. Ze zorgen voor onvergetelijke sfeer en staan samen garant voor een geweldig feest. Zorg dat je alle teksten kunt mee zingen, kom uit die stoel en sluit gezellig aan. Om 16.00 gaan we opbouwen en soundchecken. Vanaf 17.00 non-stop gezelligheid tot 20.00. Om de beurt zullen ze telkens heel VEO voorzien van hun repertoire. Maak snel kennis met…

Donny Ponsen

Regelmatig kwamen er de afgelopen tijd op de Nederlandstalige stations al drie singles voorbij van de uit Nootdorp afkomstige Donny Ponsen. Bekend zijn nu al “Alles wat je zei”, “Ga toch” en “Kom schatje kom”. Donny is een leuke jonge zanger die al flink aan de weg aan het timmeren is. Hij is in de voetsporen van zijn vader getreden en heeft een eigen platencontract. Met zijn nieuwe hit “Dan lacht geluk me toe” is hij te horen op diverse radiozenders zoals radio NL. Als gastzanger bij VEO korfbal zal hij zijn stemgeluid zeker laten horen. Geniet van Hazes tot en met Stampen. Dit wordt heerlijk, geloof me. https://youtu.be/jWwcxEpYRIE

Peter La Haye

De in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye (1978), is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Als producer/zanger & songwriter is ook hij van de partij. Zijn eerste single “Simpelweg omdat ik van je hou” werd opgemerkt door radio en TV. Hij verscheen bij Call Tv en Nachtrijder en stond op de bühne met Sugar Lee Hooper en André Hazes. Peter wordt dagelijks op alle radiozenders gedraaid en zit al van zijn 14e jaar in de muziek. Hij zal bij de kick-off zeker wat motown en lekkere ouwe bekenden ten gehore brengen. Met afwisselend eigen repertoire en cover muziek, is het een feestje wanneer Peter La Haye op de bühne staat! Dus dat wordt smullen voor jong en oud. https://youtu.be/NIDAphzwD2Y

Henna Grünholz

Last But not least Henna Grünholz. Zijn nieuwe single is een remake van een oude Bolle Jan hit uit 1990 genaamd ‘Bloemen Beppie’. De Haagse volkszanger Henna Grünholz is geboren op 14 februari 1953 en zit reeds vanaf zijn 14e levensjaar in de muziek business. Henna zingt voornamelijk Nederlandstalig en heeft in zijn artiestenloopbaan al vele cd’s uitgebracht. Hij is een echte Haagse icoon in het levenslied. Zingt van Ballads- tot Polonaise en zal zeker de Hazes fans niet teleurstellen, dus ik zeg dat wordt genieten. https://youtu.be/Frb1dPNEUcU

Duncan Bouwer

Een jonge geluidsman die al menig artiest op het podium succesvol heeft begeleid. Hij heeft ruime ervaring met de optredens van Donny, Peter en Henna en zal zeker tijdens de kick-off zelf het publiek verwennen met zijn muzikale begeleiding tussen de optredens door.

 

Tot zaterdag 21 september 2019,

Henna Grünholz

Scroll naar boven