Reminder: Schrijf je uiterlijk 1 september in als scheidsrechter!

Zoals eerder op de site te lezen was, kun je je tot en met zondag 1 september inschrijven als scheidsrechter. Twee dagen voor sluiting van de inschrijving is zo’n 60% van de wedstrijden afgedekt. Een mooie score, maar dit kan uiteraard nog beter.

Heb je je nog niet aangemeld, schrijf je je dan dus nu alsnog in via onderstaande link:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OMrgejn05G2iM2Cggn9USaXv2xyGUUVLbxn6aVgfd0M/edit#gid=0

Ben je senior of A-junior en schrijf je je niet in, dan is de kans groot dat je alsnog wordt ingedeeld om één van de openstaande wedstrijden te fluiten. Hierbij heb je dus zelf geen invloed meer op bij welk team je wanneer fluit. Kun je deze wedstrijd niet, dan zul je zelf vervanging moeten regelen.

Alvast veel fluitplezier gewenst!

De scheidsrechterscommissie van VEO

Scroll naar boven