Bjarne van Hees bij NK 1 tegen 1

Dit Pinksterweekend vindt voor de 32ste keer het North Sea Tournament plaats bij korfbalvereniging ONDO. Op zondag vindt steevast het NK 1 tegen 1 plaats, waarbij er jaarlijks ca 2.000 bezoekers komen kijken naar de ‘beste korfballers ter wereld’. Het NK 1-1 is daarmee meer dan een ONDO-evenement. Het is een landelijk event, waar alle korfballers samen komen.Bij de B-junioren zien wij in Poule C een bekende naam: ons voormalig spelend en huidig buitengewoon lid Bjarne van Hees is hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Hij neemt het op tegen talenten van ONDO (Freek van Duijvenbode), Fortuna (Lucas Boet) en Oranje Wit (Mees Oppe).Met de basis die hij bij VEO heeft meegekregen hebben we alle vertrouwen in een goed resultaat.Namens VEO wensen wij hem veel plezier en succes!
Remco van Amersfoort

Scroll naar boven