Bel-actie groot succes!

Het is u wellicht niet ontgaan: op vrijdagavond is er een team bellers aan het werk geweest om voor VEO met het 100-jarig jubileum in het vizier extra centjes te verdienen. Zij belden familie, vrienden, oud-leden en kennissen om te vragen of men een maandelijks lot wilde kopen voor de VriendenLoterij. Want… wanneer VEO als goed doel van dit lot wordt aangemerkt betekent dat voor onze clubkas op jaarbasis zo’n 90 euro per lot extra inkomsten!!…

Die avond leek de kantine wel een perscentrum bij een sportwedstrijd, overal druk bellende en gebarende VEO’ers, met hart en ziel in actie voor de club…

Het resultaat mag er zijn: 52 nieuwe loten verkocht voor de Vriendenloterij… Daarnaast verscheidene mensen, die géén lot wilden kopen, maar de actie zo waardeerden, dat zij spontaan aanboden een gift te doen… Bovendien werd de grens van 35 loten gehaald en dat betekende een extra bonus van 520 eurootjes… En als klap op de vuurpijl waren er verschillende mensen, die al bij de VriendenLoterij meespeelden en na dit belletje ervoor kozen hun goede doel om te zetten naar VEO… Dank aan alle deelnemers die VEO hiermee helpen!…

Ronduit FANTASTISCH!!… 👍👍

De penningmeester zal door dit bericht vanavond tevreden spinnend tussen de lakens kruipen…

Volop in actie, hier drie geconcentreerde bellers gevangen…

Mensen… Jullie hebben superwerk verricht… GEWELDIG gewoon!!! We staan absoluut paf… Mega veel dank voor jullie inzet…

En dan speciaal natuurlijk de organisatie… Deze wil graag anoniem blijven… maar… we weten allemaal wie we bedoelen… 😉 heel erg veel dank 🏅 en twee dikke klapzoenen🌹!😀

Tenslotte…: Mocht U nog interesse hebben voor een lot of het goede doel van uw reeds lopende lot willen omzetten naar VEO??? Klik dan rechtsboven op onze site op de button van de VriendenLoterij om een nieuw lot aan te vragen en om uw goede doel om te zetten naar “Christelijke Korfbalvereniging Voorburg en Omstreken” kunt u op kantooruren bellen met de Ledenservice van de VriendenLoterij: 088 – 020 1020. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur… Omzetten is zo gepiept…

Zou het niet héél mooi zijn als we voor ons 100 jarig bestaan op totaal 100 voor VEO renderende loten kunnen komen…?!?!…🙃

Of… mocht u een gift willen doen?… Alle beetjes helpen en we zijn blij met ieder gebaar… Uw storting is altijd van harte welkom op rekeningnummer NL29ABNA0465711685 ten gunste van CKV VEO onder vermelding van “gift”….

Namens het bestuur van C.K.V. VEO,

Jan Scheffers, secretaris

VEO’s ”Bel-Brigade”…
Scroll naar boven