Info beschikbaarheid accommodatie tijdens Avond4daagse…

In de week van 20 t/m 23 mei vindt als gebruikelijk de avondvierdaagse plaats. Dit is een belangrijk evenement voor Leidschendam-Voorburg en super belangrijk voor VEO!

Onze werkgroep Avond4daagse heeft weer haar uiterste best gedaan om alles organisatorisch in kannen en kruiken te hebben.

De steun van de hele vereniging is nodig bij de organisatie en op sommige avonden zullen we onze flexibiliteit voor wat betreft de trainingen moeten tonen. We zullen een enkele maal op de velden moeten inschikken om ruim baan te maken voor wandelaars en de fanfare, maar dat doen we natuurlijk graag! We vragen hiervoor de medewerking en souplesse van alle trainers en teams die op de betreffende avonden normaliter trainen.

Het gaat om de volgende momenten:

Op maandag 20 mei is het tweede kunstgrasveld (dus het hoofdveld is wél beschikbaar voor trainingen) tussen 17.30 en 18.45 nodig voor activiteiten voor de avondvierdaagse. Rond 18.30 uur verlaten de wandelaars het terrein via het grasveld naast het kunstgrasveld (dus via de toegang naar het Wilhelmus-parkeerterrein) en komt het tweede veld weer beschikbaar voor trainingen.

Op donderdag 23 mei vindt de afsluiting plaats met een fanfare. Beide kunstgrasvelden zullen van 19.45 – 21.15 uur beschikbaar moeten zijn voor de ontvangst van fanfare en wandelaars.

Daarnaast zal de bestuurskamer in de kantine in de gehele periode van maandag 20 t/m donderdag 23 alleen beschikbaar en toegankelijk zijn voor de werkgroep Avond4daagse.

Nu nog duimen voor mooi weer, maar het lijkt de goede kant op te gaan 😃☀️…

Succes mensen!!👍🏻

Namens het bestuur,

Jan Scheffers, secretaris.


Geplaatst

in

door

Tags: