Verkeersregelaars gezocht voor Avond4daagse Voorburg van 20 mei t/m 23 mei 2019

Over ruim 2 weken vindt de avond4daagse van Voorburg plaats. Dit evenement wordt dit jaar voor de 43e keer door VEO georganiseerd. Om de veiligheid van de wandelaars te waarborgen zijn wij op zoek naar Verkeersregelaars.

Voor wie wil helpen als verkeersregelaar moeten we wel verzoeken een e-learning programma te volgen. Klinkt heftig, maar valt reuze mee. Het programma is verplicht vanuit de wet en regelgeving die aan alle kanten is aangescherpt.

Ga naar de website van de SVNL: www.verkeersregelaarsexamen.nl

  • Links boven naar Registreren
  • Vul uw gegevens in daarna zal u een mail van SVNL ontvangen
  • Vervolgens krijgt u onderstaande melding te zien

Informatie

Er is een confirmatiemail gestuurd naar uw email adres ter verificatie. Klik op de link in de email om uw account te activeren. Hierna kunt u inloggen. Als u de mail niet ontvangen heeft, kan het voorkomen dat deze in uw spam/ongewenste mail map terecht gekomen is. Tevens kunt u via het inlogscherm een nieuwe activatiemail versturen.

  • Vervolgens aanmelden met de code:

DEELNAvonLeidKNFACDOSJZ

  • Open vervolgens op de site bovenaan ”Open Takenmenu” en ga naar Verkeersregelaars – Instructie volgen.

Wij hopen op jullie hulp te mogen rekenen. Succes!

Werkgroep Avond4daagse Voorburg


Geplaatst

in

door

Tags: