Over nieuwjaarsborrel en ALV….

Beste VEO-ers,

Ik wil even jullie aandacht vragen voor twee dingen, die voor de oplettende lezer al in de Kerst-mailing aan de orde zijn gekomen.

In de eerste plaats een reminder voor de nieuwjaarsborrel: Het bestuur nodigt jullie uit om zaterdag 19 januari na de wedstrijd van VEO 1 in Essesteijn het glas te heffen op 2019. Dit zal waarschijnlijk rond 20.30 u plaats vinden….(Hopelijk kunnen we dan ook weer nieuwe punten vieren; wat een veerkracht gisteren tegen Futura! Petje af, dubbel diepe buiging, super gedaan mensen!!…)

Ten tweede hebben jullie in bovenstaande Kerst-mailing een vooraankondiging gelezen voor een buitengewone ALV, welke wij toen voornemens waren op 7/2/19 te houden. Die datum moeten wij echter verzetten. Een nieuwe datum kunnen we op dit moment nog niet geven. Het leek ons echter gepast vast door te geven, dat 7/2 uit de agenda kan. Uiteraard volgt nader bericht over de nieuwe datum, excuus voor deze agenda-overlast…

Namens het bestuur,

Jan Scheffers, secretaris.


Geplaatst

in

door

Tags: