Gezocht…

Nieuwe commissieleden voor het organiseren van het jaarlijks
VEO schoolkorfbaltoernooi.

Afgelopen jaren hebben we met veel plezier het jaarlijks VEO schoolkorfbaltoernooi georganiseerd.
Omdat onze kinderen inmiddels de middelbare school leeftijd bereikt hebben en we onze voeling met de basisscholen een beetje kwijt beginnen te raken, zijn we op zoek naar nieuwe commissieleden. Doel van het toernooi is het enthousiasmeren van meisjes en jongens van groep 3 tot groep 7 voor korfbal. En belangrijker nog: voor VEO!

De tijdsinzet is beperkt: een dagdeel voor het toernooi zelf en een aantal vergaderingen in de opmaat daar naar toe. Een draaiboek, planschema, bestand met scholen, uitnodigingsteksten etc zijn allemaal beschikbaar. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering. En eigen inbreng is een must!

Dus wil je graag wat doen voor je club, vind je het gezellig om dat met
een aantal mensen samen te doen, meld je dan aan bij
veoschoolkorfbal@outlook.com voor de schoolkorfbaltoernooi commissie.


Geplaatst

in

door

Tags: