C-jeugd sluit goede 1e helft seizoen af met 4Korfbal-toernooi

Op de laatste zaterdag van het jaar sloot de C-jeugd, samen met een aantal D-spelers, de eerste seizoenshelft af met een toernooitje in sporthal Essesteyn. Ditmaal in de voor de E en F-jeugd bekende vorm van 4Korfbal. In zes teams werd er gestreden om de eer van wie zich Oliebol-koning of koningin mocht noemen! Twee uur lang hebben de kinderen gestreden voor deze eretitel met als uiteindelijke winnaars Annabel, Lucas L., Esther en Kelt.

De eerste seizoenshelft is tot nu toe zeer succesvol geweest voor de C-teams. Naast het feit dat alle drie de teams kampioen werden op het veld en in de zaal bovenin meedraaien, zijn wij vanuit de trainersstaf vooral trots op de enorme ontwikkeling die alle kinderen individueel en als team doormaken. Het ie elke week mooi om te zien dat iedere speler of speelster met veel enthousiasme komt trainen of spelen en zich dan een uur vol inzet.

In het nieuwe jaar beginnen de C2 en C3 op 5 januari weer met het vervolg van de zaalcompetitie, de C1 een week later. Wij gaan onze best doen om het enthousiasme bij de groep hoog te houden en de verwachting is dat dan ook de resultaten goed zullen zijn.

Namens de trainers van de C-jeugd,

Jan Jaap


Geplaatst

in

door

Tags: