Senioren en A-jeugd: inschrijven als scheidsrechter kan vanaf nu!

Het afgelopen jaar heeft VEO voor het eerst gewerkt met het zelf inschrijven op wedstrijden als scheidsrechter. Dit is heel goed bevallen: zeker bij de breedtesport is afgelopen jaar zo’n 80%-90% van de fluitbeurten ingevuld via zelf inschrijven. Voor jullie als VEO-lid heeft zelf inschrijven het voordeel dat je zelf kunt bepalen wanneer (datum, tijdstip) en wie (bijv. F-jes of juist graag oudere teams) je het liefst fluit. Als scheidsrechtercommissie hopen we dat hierdoor het plezier in het fluiten wordt verhoogd.

Dit jaar willen we daarom opnieuw werken met zelf inschrijven als scheidsrechter. De spelregels voor het komende veldseizoen zijn:

  • Elk spelend lid (senioren en A-jeugdleden) wordt geacht zich minimaal voor één wedstrijd als scheidsrechter in te schrijven.
  • Je kan je naam toevoegen aan een wedstrijd bij ofwel de breedtesport (VEO 6, A3, B2, C2, C3, alle D-, E- en F-teams) ofwel de wedstrijdsport (VEO4, VEO5, A1, A2, B1, C1).
  • Hiervoor is er één drive-bestand opgesteld met alle thuiswedstrijden weergegeven (inclusief oefenwedstrijden op 1 september).
  • Bij de breedtesport en oefenwedstrijden moet je – als je je hebt ingeschreven – sowieso fluiten.
  • Bij de wedstrijdsport hangt het ervan of er zich een knkv-scheidsrechter meldt. Uiterlijk de donderdag voor de wedstrijd hoor je definitief of je moet fluiten.
  • Je kunt je inschrijven tot en met zaterdag 25 augustus.
  • Natuurlijk mag je je ook vaker inschrijven als je VEO hierin wilt helpen. Graag zelfs!
  • Schrijf je je niet in, dan is de kans groot dat je alsnog wordt ingedeeld om één van de openstaande wedstrijden te fluiten. Hierbij heb je dus zelf geen invloed meer op bij welk team je wanneer fluit.

INSCHRIJVEN DOE JE IN DIT ONLINE BESTAND:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1V3TtNyqhGnhgCRX_B1WEEbAMULWS7wv6XycAJVxmxjM/edit#gid=0

Heb je vragen, opmerkingen en klachten over het zelf inschrijven, dan kun je een mail sturen naar scheidsrechters@veokorfbal.nl.

We hopen voor het jaar op net zo’n goede respons als vorig jaar en wensen jullie alvast veel fluitplezier!

Namens de scheidsrechterscommissie van VEO,
Carina van Vliet
Roosteraar scheidsrechters VEO


Geplaatst

in

door

Tags: