Kanjers keren weer!… + “Heer zoekt Vrouw”?…

Na de eerdere terugkeer van Robin van den Bosch (Zie eerder welkom op deze site) kan VEO’s hoofdmacht volgend seizoen bouwen op meer op “het nest” weerkerende spelers:

 

Illustratie van de startsnelheid van Robin Fuchs: geheel rechts binnen enkele meters reeds ver voor op de anderen, weet u nog na welke wedstrijd deze foto gemaakt is??? U was er vast bij!!… Dit was na de voltooiing van de Houdini-act in seizoen 2015-2016….

Robin Fuchs…. Jazekerrrrrrr!!!! The Beast is back!

Altijd goed voor passie en snelheid, maar ook genadeloos trefzeker wanneer de kans daar is… Man van VEO en mentaal eigenlijk nooit weggeweest: niet bij de fans en niet bij zijn aanstaande medespelers, terwijl hij volgens mij zèlf ook altijd wel een schuin oogje op zijn maten bij VEO heeft gehouden…

Robin: het is gewoonweg GGGeweldig (drie hoofdletters, geen fout…) om je weer in het blauwzwart te kunnen gaan zien!!!….

En dan…. Tussen het mannelijk geweld…

Wie zou dit zijn??…

Christine van Eijsden! Yessssss!…..

Klein maar fijn: kwikzilver snel, balvast, slim en voorzien van een prettig schot, zoals we in de laatste Haagse Korfbaldagen van nabij hebben kunnen meemaken.  Een goed tactisch inzicht met oog voor vakgenoten. Fijne medespeelster met teamsfeer hoog in het vaandel! En… officieus mederecordhoudster van de langste korfbalwedstrijd!!!

Christine: hartstikke welkom terug op VEO, ècht gaaf dat je er weer bent op de vooravond van VEO’s herintrede in de overgangsklasse!!!…

Hier Christine (in KVS kleuren) onderweg naar de korf. Hoe vaak zullen wij dit van haar in het blauw zwart gaan zien??… (Foto met toestemming van en dank aan Henk Schaap overgenomen!)…

Ten derde stel ik u voor:…

David Nanoschefski of nee.. Nunosjeffie … nee… Nanouspetsji… Nou ja zeg….. Herinnert u zich die arme omroeper in de Lier nog? Het lukte hem maar niet om “NANUSEVSKI” uit te spreken…

Jaja… Hij komt ècht: beschikt over de sierlijke tred van een antilope, springveren in de kuiten, soms alom aanwezig, veel scorend en horzelig storend, maar gelijk een voetbalgenie als “Romario” soms een “beetje moe…” ogend èn… voorzien van een gezonde dosis humor…

David: Megamooi dat je er weer bent, we hebben je gemist, zien uit naar je “drive” en bijvoorbeeld 11 goals in èèn wedstrijd… of leg ik die lat nu een iiiietsies hoog 🙂 …

”Vliegende Hollander” David Nanusevski na een fraaie score….

Enne….

”Heer zoekt Vrouw”?…. Wattuhhh???…

De TC en trainers/ coaches gaan het maar moeilijk krijgen met al die keuzes die gemaakt moeten worden…. Alhoewel: dat geldt over de hele linie in de senioren voor de mannen want daar is momenteel een ruime (qua aantallen) keuze (gelukkig mogen we tegenwoordig heel veel wisselen in een wedstrijd en komt iedereen aan bod…), maar bij de vrouwen is die spoeling dunner.

Sterker… als ik het goed zie allemaal wordt het tijd voor een serie “VEO-heer zoekt vrouw”…, want het lijkt erop, dat slechts enkelen méér van de vrouwelijke kunne de geboorte van een extra seniorenteam zou kunnen betekenen!?… Echter dat is uiteraard aan de TC, die momenteel van grote klasse is en daar vast al op zit te broeden 😉 …

Dus heren… wie biedt zich aan als kandidaat voor deze interessante serie??? Wie krijgt de meeste brieven?…. Dames stuurt u uw brieven naar onze Yvon Jaspers: de TC-senioren (tcsveo@gmail.com)… Momenteel schijnt bij VEO de zon, hebben we een geweldige sfeer bij alle seniorenteams en duiken we de overgangsklasse in: Meervogels, Die Haghe, Pernix, BEP, KVA, Velocitas en Futura …. Here we come!!!

Een goede zomer allemaal!!

Zoekplaatje: Op deze legendarische foto vindt u alle bovenbeschreven oudgediende nieuwkomers verstopt, kunt u ze vinden???…

Geplaatst

in

door

Tags: