VEO ZOEKT JEUGDTRAINERS

Voor het seizoen 2018-2019 zijn wij voor meerdere jeugdteams nog op zoek naar enthousiaste trainers die het leuk vinden om de kinderen technisch en tactisch te verbeteren.

Voor de wedstrijdkorfbalteams worden de doelen op het hoogst haalbare gericht. Plezier beleven in de sport hangt nauw samen met de ambitie om op zo hoog mogelijk niveau te korfballen. Ook voor de breedtekorfbalteams gaan we ervan uit dat iedereen het beste uit zichzelf wil halen, maar dat met plezier de sport beleven voorop staat.

De speelstijl die wij, als VEO, willen volgen is:

“Snel, dynamisch, verrassend en effectief”

Deze speelstijl gaat uit van snel en dynamisch korfbal, waarin voornamelijk wordt aangevallen vanuit de 3-1 en 4-0 situatie. In de jeugd zal veel aandacht worden besteed aan techniek, het uitvoeren van verschillende functies (‘all round’).

Alle jeugdteams trainen tweemaal per week op (voornamelijk maandag- en woensdagavond). De trainingsdagen passen wij graag aan op jouw beschikbaarheid. Heb je een voorkeur voor een bepaalde leeftijdscategorie en/of medetrainer? Ook dat vullen we graag samen met jou in.

Lijkt het jou leuk om een team technisch en tactisch te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Angela Vogt (voorzitter TC Jeugd) via het e-mailadres veo.tcjeugd@gmail.com of telefoon 06 – 429 74 923

 

Scroll naar boven