VEO zoekt (senioren) dames voor volgend jaar!

Het jaar is natuurlijk nog niet afgelopen, maar de TC senioren is alweer druk bezig met de teamindeling van komend seizoen. Gelukkig zijn er heel veel spelers die aangeven het naar hun zin te hebben bij onze vereniging en daarom ook zin hebben om volgend jaar te blijven korfballen. Hier zijn we uiteraard ontzettend blij mee. ‘Helaas’ zijn er echter ook een aantal ondernemende dames in ons midden die bijvoorbeeld hebben besloten om volgend jaar te verhuizen naar de andere kant van Nederland / de wereld. En dat zorgt bij ons voor een uitdaging..! Want, zoals het er nu naar uitziet hebben we volgend jaar ruim genoeg heren om 7 (!) senioren teams te vormen, maar hiervoor hebben we op dit moment echt niet genoeg dames. We zouden het heel erg jammer vinden als er volgend jaar 6 teams zijn die ‘overvol’ zitten met heren, want we gunnen alle heren natuurlijk zo veel mogelijk speeltijd. Dus, ben jij een dame die misschien volgend jaar bij ons wil komen spelen..? Of ken jij een dame die misschien volgend jaar bij ons zou willen spelen? Of ben jij een heer die het liefst zoveel mogelijk wil spelen en nog nieuwe dames weet over te halen? Dan is NU het beste moment om dit bij ons aan te geven. De TC doet haar best, maar kan het niet alleen! Gooi allemaal je charmes in de strijd zodat we ook volgend jaar weer een fantastisch seizoen met elkaar gaan beleven, bomvol sportieve successen, leuke extra trainingen (van toptrainers) en heel veel gezelligheid onderling!

Scroll naar boven