Hemelvaartbardiensten Laatste Oproep

Volgende week donderdag is ons grote hemelvaarttoernoei. De organisatie (toernooicommissie) heeft er inderdaad voor gezorgd dat het groot wordt. Er komen namelijk zo’n 140 teams en dat is dus voor VEO helemaal prima. Maar dat betekent ook een hele verantwoordelijkheid voor onze hele vereniging.

Vanuit de toernooicommissie is hier al op een aantal manieren op gewezen en wij, als clubhuiscommissie, hebben gevraagd om de diverse bar/snack/snoep en tapdiensten voor jullie rekening te nemen. De uitkomst hiervan is goed te noemen (dank daarvoor) maar….

Er moeten nog een paar plaatsen ingevuld worden!:

Bardienst  13,30-16.00uur  2 personen

16.00-18.30uur  3 personen

Snackafd.  13.30-15.30uur   2 tot 3 personen

15.30-17.30uur   2 tot 3 personen

 

Graag roepen we iedereen op om dit in te gaan vullen.

 

Namens de clubhuiscommissie en heel VEO alvast bedankt!

Cuno

 


Geplaatst

in

door

Tags: