Filmwedstrijd Sport is voor iedereen!

Jeugdleden Opgelet!

Veo doet mee aan de Filmactie Sport is voor iedereen! En daarbij hebben wij jullie hulp nodig!

Wat je kunt doen:

Maak een filmpje (het liefst met je vrienden) van ongeveer 45 seconden over het thema: ‘Bij onze club is iedereen welkom en word je geaccepteerd zoals je bent, ongeacht afkomst, religie en/of seksuele geaardheid´

Dit filmpje kan tussen 16 en 23 april gedeeld worden via Instagram (hashtag: #sportisvooriedereen en #veovoorburg). En dan worden er 3 winnaars uitgekozen. Er zijn natuurlijk weer hele leuke prijzen te winnen! Meedoen is gratis, kost weinig tijd en levert uiteindelijk veel op!

ADO Den Haag heeft een voorbeeldfilmpje gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=7JAE5TlEawI 

(Om mee te doen moet je 10 jaar of ouder zijn)

We kijken uit naar al jullie leuke filmpjes, Veel Succes!


Geplaatst

in

door

Tags: