Informatie opzeggen lidmaatschap

We zijn weer begonnen met het tweede deel van het veldseizoen en het einde van het seizoen gloort in de verte. De Technische commissies houden zich alweer bezig met de teamindeling voor volgend jaar.

Natuurlijk gaan we ervan uit en hopen van harte, dat jullie allemaal lid blijven, maar mocht je onverhoopt van plan zijn het lidmaatschap op te zeggen, dan willen we je met dit bericht herinneren aan de procedure die we binnen VEO hanteren om ervoor te zorgen dat dit proces soepel verloopt:

  • Als je wilt opzeggen, dan geef je dat per e-mail door aan het secretariaat (veo.voorburg@knkv.net). Elke andere manier van opzeggen wordt niet geaccepteerd. Dit betekent dat je dus niet kunt opzeggen bij je trainer of bij een lid van de TC.
  • Conform afspraken gemaakt op de laatste ALV kan het opzeggen plaats vinden tot en met 30 april 2018. Je ontvangt na je bericht binnen een week een e-mail waarin wij je opzegging bevestigen. Hou alsjeblieft in de gaten of je deze bevestiging ontvangt voor het geval er iets met verzending misgegaan is…
  • Als je niet opzegt vóór 1 mei, dan brengen wij de contributie voor het komende seizoen in rekening.
  • Begin juli ontvangen vervolgens alle leden de factuur van de contributie voor het nieuwe seizoen. De betalingstermijn daarvoor is dertig dagen.
  • Half augustus versturen we eventuele aanmaningen met een betalingstermijn van acht dagen.
  • We beogen hierbij voor 1 september 2018 alle contributies binnen te hebben.
  • Als je gespreid wilt betalen, dan kun je (na ontvangst van de factuur) een verzoek hiervoor indienen bij de penningmeester.

Heb je nog vragen over deze procedure? Neem dan contact op het secretariaat via veo.voorburg@knkv.net.

Namens het bestuur,

Jan Scheffers, secretaris


Geplaatst

in

door

Tags: