Hulp gezocht…

Het bestuur wil qua bezetting graag uitbreiden voor alle commissies en diverse bestuurstaken.

Daarom zijn we op zoek naar leden die (samen met anderen) aan de slag willen voor onze vereniging.

We hebben ambitieuze plannen gemaakt en voor de uitvoer daarvan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Eigen ideeën en initiatieven zijn ook meer dan welkom. Samen kunnen we de vereniging een grote stap vooruitbrengen en VEO een krachtige club te laten zijn en blijven.

Ook ouders van (jeugd)leden en relaties zijn van harte welkom om deze uitdaging aan te gaan!

We willen meer energie steken in ledenbehoud en ledengroei, communicatie en meer participeren in lokale activiteiten die daarop aansluiten.

We willen het ‘Voel je Veilig op VEO’-beleid implementeren, met o.a. een VOG voor alle vrijwilligers die activiteiten organiseren voor onze jeugdleden.

En we willen plannen gaan uitwerken om ons 100-jarig bestaan in 2020 groots te vieren. Ook zijn er een aantal commissies die versterking kunnen gebruiken om de mooie activiteiten op VEO te blijven organiseren.

Wij zijn daarom onder meer op zoek naar mensen die:

  • Goed zijn in secretariële taken zoals het bijhouden van de VEO-mailbox, aanmeldingen van leden en communicatie met externe relaties.
  • Makkelijk schrijven en goed kunnen communiceren om de communicatie binnen de vereniging te verbeteren en bij te houden. (In het bijzonder op VEO’s sociale media.)
  • Organisatorisch goed uit de voeten kunnen om plannen van het bestuur (met betrekking tot ledenbehoud, evenementen op VEO) en eigen ideeën uit te werken.
  • Zaken rond de accommodatie(s) van VEO in goede banen kan leiden. Het clubhuis en velden die soms verhuurd worden en zalen waar wij gebruik van maken.
  • Op commercieel vlak weten hoe te handelen. Bij de sponsorcommissie is versterking altijd welkom. Ook bij evenementen zoals de Avond4daagse en het Hemelvaartstoernooi zijn er sponsoren die benaderd moeten worden.
  • De avondvierdaagse kan hulp gebruiken in de organisatie van dit gezellige jaarlijkse evenement waarbij wandelaars vanaf VEO fraaie routes lopen door Voorburg. Dit is zowel voor de wandelaars als VEO een belangrijk evenement en wij zijn er trots op dit als VEO te organiseren.
  • De toernooicommissie is op zoek naar uitbreiding om ieder jaar het grootste korfbaltoernooi van Nederland te organiseren, het Hemelvaarttoernooi. Dit is een erg diverse commissie die ervoor zorgt dat op Hemelvaart honderden korfballers naar het VEO-veld komen.
  • Gezelligheid en lol hoort natuurlijk ook thuis bij onze vereniging en de feestcommissie kan wel een uitbreiding gebruiken om de legendarische VEO-feesten te organiseren.

Heb je zin om mee te denken en je bijdrage te leveren aan de verdere groei en bloei van onze mooie vereniging? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van VEO en alle activiteiten?

Wij als bestuur verwelkomen je graag!

In het bestuur heeft iedereen zijn eigen taken en achtergrond, maar er is een fijne en betrokken sfeer waarin we het met elkaar doen en er zeker ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Graag zelfs!

In de commissies wordt er gezamenlijk gewerkt onder aansturing van de voorzitter om de portefeuille goed uit te voeren.

Daarbij is er ook veel ruimte om eigen ideeën uit te voeren, die zijn meer dan welkom!

Laat van je horen! Een mailtje (veo.voorburg@knkv.net) aan het secretariaat waarin je belangstelling toont, is voldoende.

Ons aanspreken kan ook altijd.

Namens het bestuur en alle commissies,

Cock Fuchs

Voorzitter c.k.v. VEO


Geplaatst

in

door

Tags: