Johan Van Barneveldt en Wouter Jansen nieuwe technische staf

De Christelijke Korfbal Vereniging VEO uit Voorburg maakt bekend dat het voor het komende seizoen Johan van Barneveldt heeft aangetrokken als trainer voor de selectie. Samen met de uit de eigen vereniging afkomstige Wouter Jansen heeft de Voorburgse korfbalvereniging de technische staf voor het komende seizoen gereed.

Van Barneveldt is een oude bekende van de korfballers uit Voorburg, van 2009 tot 2012 stond hij ook al voor de toenmalige groep. Met zijn ervaring hoopt VEO dat de afgedwongen promotie naar de Overgangsklasse in de zaal en het mogelijke kampioenschap op het veld, in de komende jaren omgezet gaat worden in een permanent verblijf in deze landelijke klasse.

Johan van Barneveldt is een gewaardeerde oude bekende bij VEO!...

Bestuurslid Technische Zaken Krista Roon: “Met de aanstelling van Johan van Barneveldt en Wouter Jansen hebben we twee trainers die de vereniging goed kennen en ook weten wat er komt kijken om in de Overgangsklasse te blijven. Daar hebben we heel bewust naar gekeken. Wij denken dat beiden de groep verder weten te ontwikkelen tot een stabiele Overgangsklasse club en daarmee invulling geven aan ons beleid ‘Richting 100 jaar VEO’.”
Van Barneveldt: “Ik kijk uit om weer aan de slag te gaan bij de vereniging waar ik met veel plezier 3 jaar lang heb gewerkt. Er is in de tussenliggende periode veel ten goede verbeterd en wil de komende jaren samen met Wouter Jansen graag mijn bijdrage leveren aan de volgende stappen richting 100 jaar VEO! Handhaving op het hogere niveau is het eerste doel en daarna kijken we verder.”

VEO heeft met de benoeming van Wouter Jansen als trainer/coach van het tweede team de technische staf voor het komende seizoen rond. Jansen heeft bij VEO de jeugd doorlopen en na vijf jaar in VEO 1 gespeeld te hebben bij TOP Sassenheim in de Korfbal League gespeeld. Na zijn terugkeer acht Jansen de tijd rijp om zijn eerste stappen te zetten in het coachen van een selectieteam.

Wouter Jansen, wie kent hem niet?…

Wouter Jansen: “Heb enorm veel zin om als trainer/coach aan de slag te gaan. Kijk uit naar de samenwerking met Johan en verwacht veel van deze ervaren trainer/coach te leren. Wat betreft doelstellingen wil ik het uiterste halen uit alle spelers/speelsters en van daaruit, als sterk team, werken aan de resultaten. In de zaal willen we mee doen voor het kampioenschap, dat moet met de ervaring die we hebben zeker lukken!”

Heel veel succes mannen!

Het Bestuur

Scroll naar boven