Zaterdag 2 september eerste Kangoeroetraining

Zaterdag 2 september zijn alle kangoeroes welkom voor de eerste training van het seizoen! We gaan komend jaar weer een leuke combinatie van spelletjes en korfbal verzorgen op de zaterdagochtend van 10.00-11.00

Nieuwe kangoeroes of vriendjes/vriendinnetjes die een keer mee willen trainen (3-6 jaar) zijn ook dit jaar weer altijd welkom om een keer mee te doen. De trainingen gaan we verzorgen met een enthousiaste, maar zeer ervaren trainster: Esther Boogert.

Esther (21 jaar) heeft al jaren lang ervaring als trainster van o.a. de D1. Maar dit jaar dus de Kangoeroes. Momenteel speelt Esther in VEO 2 en is dus komend jaar ook te bewonderen – en aan te moedigen – op het VEO veld.

Esther heeft er heel veel zin in, dus ga maar vast op zoek naar passende korfbalschoenen! Wil je op de hoogte worden gehouden van alle trainingen en activiteiten van de kangoeroes? Geef ons dan je e-mailadres en telefoonnummer door. En vergeet niet de Facebookpagina te liken (VEO KangoeroeKlup). Tot zaterdag 2 september!


Geplaatst

in

door

Tags: