UPDATE Seizoenstart VEO 3 t/m 6 (aanvang 16.30 uur)

Er is een wijziging in het programma voor a.s. zaterdag. We hebben begrepen dat de velden bezet zijn, waardoor het trainingsgedeelte helaas niet door zal gaan. Maarrrr niet getreurd dat betekent natuurlijk niet dat we alles gaan afblazen.

Het programma zal daarom gaan starten om 16.30 uur in de kantine. Daarna volgt een culinaire maaltijd en een spectaculaire pubquiz. Oftewel een programma dat je niet wilt missen! VEO 3 zal na hun driekamp aansluiten.

Als je je nog niet hebt opgeven voor het eten, kan je dat nog steeds doen door een mailtje te sturen naar rianne.breeschoten@gmail.com. Kan je gelijk aangeven als je nog allergieën of iets dergelijks hebt. De kosten voor het eten wordt 5,00 euro.

Tot zaterdag!

Rianne en Quirine


Geplaatst

in

door

Tags: