Update voorlopige teamindeling + trainingsdagen senioren

Trainingsdagen senioren teams – let op!

De selectie traint ook komend jaar weer twee keer per week op maandag en woensdag, zowel in de zaal als op het veld.

Voor de overige senioren teams zal er gedurende het hele seizoen 1 keer per week een teamtraining zijn. Gedurende de eerste helft van het veldseizoen zal deze teamtraining op donderdag plaatsvinden. Inmiddels hebben we voor VEO 3 ook een enthousiaste trainer gevonden: Arnold Jongenburger. Hij zal aan VEO 3 training geven, in combinatie met een ander team. Omdat we graag willen dat alle seniorenteams hier gebruik van kunnen maken, zullen de overige teams (VEO 4,5 en 6) doordraaien. Zo zal de ene week VEO 3 + VEO 4 samen trainen onder begeleiding van Arnold, terwijl VEO 5 + VEO 6 apart trainen, maar de week erop zullen VEO 3 + VEO 5 trainen samen trainen en VEO 4 + VEO 6 apart (enzovoort). Een rooster met de indeling van de trainingen wordt later nog gepubliceerd.

Daarnaast willen we de mogelijkheid bieden voor alle senioren om op de eerste helft van het veldseizoen nog een tweede keer te trainen. Dit zal een gemengde vrijwillige training op maandag worden, waarin iedereen mag aansluiten en waarbij er rekening zal worden gehouden met de verschillende niveaus. Hiervoor zullen enthousiaste en ervaren gasttrainers geregeld worden. Als deze training een succes blijkt, zullen we dit op de tweede helft van het veldseizoen opnieuw proberen te organiseren. Voor dit plan zijn we afhankelijk van de inzet van ervaren en enthousiaste gasttrainers. Ken jij een enthousiaste en ervaren trainer die het leuk zou vinden 1-2 keer training te geven aan een gemengde groep? Dan horen we dat graag.

Spelers gezocht voor VEO 7 (breedtesport)

Op dit moment zijn er niet veel spelers die hebben aangegeven breedtesport niveau te willen spelen. Het zijn er dit jaar zo weinig, dat we vrezen dat we VEO 7 (het huidige VEO 6) niet in stand kunnen houden. En dat zouden we heel erg jammer vinden. Dus: ken of ben je iemand die graag breedtesport wil spelen, laat ons dit zo snel mogelijk weten. We hebben nog minimaal 2 heren en 2 dames nodig om het team rond te krijgen!

Selectie voor (dames) VEO 3

Er zijn veel dames die voor komend seizoen hebben aangegeven in VEO 3 te willen spelen, maar het aantal plaatsen in een team is helaas beperkt. We willen voorkomen dat er een nare bijsmaak gaat ontstaan aan de hand van onze indeling, die we met zo veel tijd, geduld en overleg tot stand hebben gebracht.

De TC senioren heeft daarom besloten dat er een selectie komt voor VEO 3. We hebben middels de huidige indeling een ‘voorselectie’ gemaakt, op basis van ons eigen inzicht en ervaring (dat zijn de dames die nu opgesteld zijn bij VEO 3). Als er nog andere dames zijn die graag aan zouden willen sluiten, laat het ons dan vooral weten.

Hoe de selectie van VEO 3 eruit zal zien, wordt gecommuniceerd met de spelers zelf.

Help ons om het jou naar je zin te maken

Wij hebben heel veel zin in het nieuwe seizoen en jullie hopelijk ook. Spreek ons aan als je iets wilt vragen, ideeën hebt, wilt helpen, of het niet meer zo naar je zin hebt. Wij zullen open staan voor feedback en we zullen je opmerkingen altijd vertrouwelijk behandelen. Alle senioren gezamenlijk hebben de meeste informatie en wij zouden graag al deze geluiden (positief én negatief) doorkrijgen, zodat wij zo goed mogelijk te werk kunnen gaan.

Groetjes van de TC Senioren

Wouter, Rianne, Ricardo, David en Margit

tcsveo@gmail.com

Scroll naar boven