Vacatures! Er is al een schaap over de dam, bent u de volgende?

Zoals bekend is het VEO-bestuur, als de ALV ermee instemt, versterkt met Remco van Amersfoort. Wij zijn er als bestuur ontzettend blij mee dat hij zich wil inzetten voor onze mooie vereniging! Maar we hebben nog meer versterking nodig in het bestuur en in verschillende commissies om de vereniging waar wij trots op zijn draaiende te houden én om nieuwe plannen uit te werken.

Wij zijn daarom onder meer op zoek naar mensen die

  • Goed zijn in secretariële taken zoals het bijhouden van de VEO-mailbox, aanmeldingen van leden en communicatie met externe relaties.
  • Makkelijk schrijven en goed kunnen communiceren om de communicatie binnen de vereniging te verbeteren en bij te houden. Met in het bijzonder op VEO’s sociale media. 
  • Organisatorisch goed uit de voeten kunnen om plannen van het bestuur (met betrekking tot ledenbehoud, evenementen op VEO) en eigen ideeën uit te werken.
  • Zaken rond de accomodatie(s) van VEO in goede banen kan leiden. Het clubhuis en velden die soms verhuurd worden en zalen waar wij gebruik van maken. Ook willen we graag een barcommissie opzetten.
  • Op commercieel vlak weten hoe te handelen. Bij de sponsorcommissie is versterking altijd welkom. Ook bij evenementen zoals de Avond4daagse en het Hemelvaartstoernooi zijn er sponsoren die benaderd moeten worden. 
  • De avondvierdaagse kan hulp gebruiken in de organisatie van dit gezellige jaarlijkse evenement waarbij wandelaars vanaf VEO fraaie routes lopen door Voorburg. Dit is zowel voor de wandelaars als VEO een bealngrijk evenement en wij zijn er trots op dit als VEO te organiseren.
  • De toernooicommissie is op zoek naar uitbreiding om ieder jaar het grootste korfbaltoernooi van Nederland te organiseren, het Hemelvaarttoernooi. Dit is een erg diverse commissie die ervoor zorgt dat op Hemelvaart honderden korfballers naar het VEO-veld komen.
  • Gezelligheid en lol hoort natuurlijk ook thuis bij onze vereniging en de feestcommissie kan wel een uitbreiding gebruiken om de legendarische VEO-feesten te organiseren.

Heb je zin om mee te denken en je bijdrage te leveren aan de verdere groei en bloei van onze mooie vereniging? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van VEO en alle activiteiten? Wij als bestuur verwelkomen je graag! In het bestuur heeft iedereen zijn eigen taken en achtergrond, maar er is een fijne en betrokken sfeer waarin we het met elkaar doen en er zeker ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Graag zelfs! In de commissies wordt er gezamelijk gewerkt onder aansturing van de voorzitter om de portefeuille goed uit te voeren. Daarbij is er ook veel ruimte om eigen ideeën uit te voeren, die zijn meer dan welkom!

Laat van je horen! Een mailtje aan het secretariaat waarin je belangstelling toont, is voldoende. Ons aanspreken mag ook altijd. Kijk op de webpagina van het bestuur wie wij zijn.

Namens het bestuur en alle commissies,
Cock, Rosemarie, Jan, Luc, Krista, Remco, Boudewijn en Joost

veo.voorburg@knkv.net

Scroll naar boven