Bedankt voor de komst naar de ALV en nieuwjaarsborrel!

Namens het bestuur hartelijk dank voor de komst naar het clubhuis op een hele koude vrijdagavond om te luisteren naar de nieuwe plannen van het bestuur. Ook dank voor alle input van de groep leden die aanwezig waren.
 
Wie nog graag iets kwijt wil, er gisteren niet bij kon zijn of ergens verder over wil praten of het fijn vindt om een afspraak te maken met de voorzitter of bestuurslid: Dat kan door een mail te sturen naar het secretariaat: veo.voorburg@knkv.net
Alle goede en innovatieve ideeën zijn meer dan welkom!
 
Binnenkort volgen de notuelen per mail. Met daarin onder meer de formele bekrachtiging van Cock Fuchs als voorzitter door de leden en Luc Terra zijn formele bekrachtiging als penningmeester.
 
Voor vandaag een sportieve zaterdag gewenst ⚽️
Scroll naar boven