Patrick Fuchs nieuwe voorzitter Scheidsrechterscommissie

Patrick Fuchs
Patrick Fuchs

De scheidsrechterscommissie wil VEO bij dezen informeren, dat het voorzitterschap van onze commissie met ingang van heden is overgenomen door Patrick Fuchs, welbekend binnen onze club als één onzer gewaardeerde fluitisten.

Hij neemt het stokje per direct over van Olaf Hoogerdijk, die vanwege privéomstandigheden de functie moet neerleggen.

Ook willen wij langs deze weg nog eens veel dank uitspreken naar Olaf, die bijvoorbeeld de aanjager van het arbitrageplan geweest is. We hebben plezierig met Olaf samengewerkt en prijzen ons gelukkig, dat hij nog kans ziet voor VEO door te gaan met fluiten. Hopelijk zien we je op de langere termijn nog eens binnen onze commissie terug!?…

De Scheidsrechterscommissie

Scroll naar boven