Een groot woord van dank aan de koks op VEO

Nu de eerste helft van het veldseizoen is afgesloten, willen wij als bestuur een groot woord van dank geven aan de koks bij de thuiswedstrijden van VEO 1 en 2.

Op de eerste zaterdag was het onze sponsor groente en fruitspeciaalzaak ’t Karrewiel en daarna Edwin en Ewout met kip, Cuno maakte hamburgers (en was er alle zaterdagen bij, net als Edwin, Corrie en Dieuwe, om te helpen en te coördineren) en op de laatste zaterdag hebben we kunnen genieten van Grieks gekookt door Corrie en Dieuwie.

Hun tomeloze inzet om maar liefst 100 maaltijden te verzorgen, heeft geleid tot uitstekende baromzetten. En bovenal heeft het altijd zeer goed gesmaakt en was het erg gezellig om samen te eten op VEO. Heel erg bedankt!

Laten we ervoor zorgen dat we dit op de tweede helft veld kunnen voorzetten!

Namens het bestuur,

Joost Scheffers

Scroll naar boven