Slapen op Veo bij de Recordpoging

Op 10 en 11 juni houdt Veo de recordpoging voor de langste korfbalwedstrijd, en wat is nou leuker om de bikkels zo lang mogelijk in actie te zien.

De jeugdcommissie geeft jou de kans om op Veo te blijven slapen en de bikkels zo lang mogelijk te kunnen steunen, zit jij in de D,C of B geef je dan zo snel mogelijk op door te mailen naar veojeugd@gmail.com.

Om 19:00 uur gaan we de tenten opzetten dus dan moeten jullie aanwezig zijn, daarna zullen we nog de bikkels aanmoedigen en een leuk spel gaan doen. De volgende ochtend gaan we gezellig allemaal ontbijten. Waarna jullie met goed gevulde magen doelpunten gaan maken op het schutterstoernooi. Geef je wel nog even op en geef aan met wie jij deze strijd om de beker aan gaat. Meer informatie hier.

Binnenkort volg nog de informatie van wat jullie mee moeten nemen als je je aanmeldt.

Groetjes,

De jeugdcommissie

ps. Als jij en je ouders het leuk vinden kun je ook al mee barbecueën. Vanaf 18uur staat de barbecue aan en kun je pakketjes vlees kopen.

Scroll naar boven