Schoolsport Olympiade 2016 – hulp gevraagd

Volgende week vrijdag 27 mei, is de Schoolsport Olympiade voor de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen van Leidschendam en Voorburg. Alle sportactiviteiten vinden plaats op het sportpark Westvliet en alle kinderen hebben een keuze gemaakt voor de sport van hun voorkeur. Ook korfbal is één van de sporten die door de kinderen kan worden beoefend. Dit betekent dat er deze vrijdag ruim 400 kinderen komen korfballen bij VEO.

Voor VEO betekent dit dat we het één en ander moeten regelen om de ochtend zo succesvol mogelijk te laten verlopen. We hoeven niet voor scheidsrechters te zorgen op de dag zelf! Het betekent wel dat we hulp nodig hebben bij het volgende:

Donderdagavond vanaf 20 uur: we moeten 8 velden uitleggen op de kunstgrasvelden inclusief 16 pupillen palen en zes velden van 40 bij 20 met 12 aspiranten palen op de velden bij Catch. Tevens dienen de velden voorzien te zijn van nummers, waarbij het kunstgras 1 t/m 8 is en de velden bij Catch 9 t/m 14. Er dienen tevens 8 ballen nummer 4 en 6 ballen nummer 5 klaar te liggen voor de wedstrijden. Ook het geluid moet voorbereid worden zodat dit vrijdagmorgen snel kan worden aangesloten. Eén box richting Catch en één box richting de kunstgrasvelden.

Vrijdagmorgen vanaf 8.30 uur: Openstelling van de kantine, aanspreekpunt voor de wedstrijdleiding aanwezig en eventueel uitleg aan de scheidsrechters van het ROC over spelregels gedurende de ochtend.

Vrijdagmiddag vanaf 12.45 uur: Hulp bij het opruimen van de velden, palen en geluid.

Met hoe meer mensen we zijn, hoe sneller we klaar zijn. Dus bij deze de oproep om volgende week donderdagavond 26 mei met zoveel mogelijk mensen te komen helpen en ook bij het opruimen op de vrijdagmiddag!

Namens alle sportende kinderen alvast bedankt!

Jan Jaap van Leusden
voorzitter

Scroll naar boven