Ter info: Toegangsweg naar Den Haag hele weekeinde dicht

Via Nu.nl:

Werkzaamheden aan onder meer het asfalt op de Utrechtse Baan (A12) maken het dit weekeinde lastig om de stad Den Haag per auto te bereiken.
Rijkswaterstaat sluit de toegangsweg volledig af tussen het Prins Clausplein en het Malieveld.

De werkzaamheden beginnen vrijdagavond 23.00 uur en duren tot maandagochtend 05.00 uur. De Utrechtse Baan is wel toegankelijk voor verkeer dat de stad uit wil.

Volgens de ANWB is de hofstad wel te bereiken via Leidschendam over de N14. Maar daar is het risico om in een file terecht te komen groot. Zo wordt zaterdagochtend veel verkeer richting Wassenaar verwacht. Daar zijn komend weekend de Tinadagen in Duinrell.

Tegelijkertijd zijn op de N211 bij Wateringen ook werkzaamheden. De op-en afrit bij afslag 12 van de A4 naar de N211 is wegens een reconstructie dicht waardoor verkeer van en naar Den Haag er geen gebruik van kan maken. De Haagweg in Rijswijk, ook een toegangsweg tot Den Haag, is wegens werkzaamheden beperkt beschikbaar.

Scroll naar boven