Vraag aan ouders A1

Beste ouders,

Wij willen ook dit jaar weer een beroep op jullie doen voor wat betreft de ontvangst van de neutrale scheidsrechters bij de thuiswedstrijden van jullie kinderen. Dit jaar gaat het om de scheidsrechters bij A1.

Het is een goed gebruik de scheidsrechters netjes te ontvangen…

De laatste twee seizoenen hielpen ouders de trainers door de neutrale scheidsrechters te ontvangen met een kopje koffie, een praatje te maken en de weg te wijzen naar kleedkamer en aanvoerder / coach VEO. In de rust en na de wedstrijd kan de scheidsrechter opnieuw een consumptie aangeboden worden, waarbij uiteraard een vriendelijk praatje een welkome bijkomstigheid is.

Uiteraard zijn de consumpties voor rekening van VEO en worden opgeschreven bij de bar.

In het verleden maakte één van de ouders hiervoor een soort “ dienstrooster”, waardoor men om de beurt de eer had een scheidsrechter op te mogen vangen. Dit bleek prima te verlopen, want de reactie van de scheidsrechters op de ontvangst door de ouders is steeds positief. Wij willen jullie daarom vragen of jullie dit initiatief dit seizoen willen voortzetten?!

Gewoon uit gastvrijheid en goed voor het imago van VEO….

We rekenen op jullie!!…

Een mooi seizoen toegewenst….

BOF.com

Scroll naar boven