Vervolg jeugdtrainingen en teamindeling volgend seizoen

Trainingen

Deze week is de laatste week dat er in teamverband wordt getraind. De week van 1 juni is de avondvierdaagse en dan wordt er niet getraind. Jullie krijgen dan de gelegenheid om mee te lopen of te helpen bij het knippen en/of oversteken. Op woensdag 10-6 is de laatste gezamenlijke training. Voor de DEF van 18.00-19.00 en die wordt verzorgd door Janneke Zoutenbier. Voor de ABC van 19.00-20.00 uur. De trainer(s) zijn we nog mee bezig.

Voorlopige teamindeling

Waarschijnlijk zijn jullie al erg benieuwd naar de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen. Wij zijn daar al hard mee bezig maar zijn er nog niet helemaal uit. Helaas hebben toch wel een groot aantal jeugdleden er voor gekozen om met korfballen te gaan stoppen wat we natuurlijk heel jammer vinden. Maar dat betekent ook dat wij veel teams niet bij elkaar kunnen houden en daar moeten we nog even goed over nadenken. We doen onze uiterste best en hopen de voorlopige teamindeling in de loop van de week van de avondvierdaagse op de site te kunnen zetten.

De TC-jeugd

 

Scroll naar boven