Masterclass-talenten fluiten bij veo op 18 april

De KNKV wil voor de 2e keer dit seizoen op VEO de talenten uit de Masterclass Arbitrage een bijscholingsdag geven. De wedstrijden van VEO 1,2,3 en A1 worden op 18 april gefloten door de talenten uit deze Masterclass. De scheidsrechters en hun begeleiders zullen deze dag gebruik maken van de faciliteiten van onze nieuwe kantine. De KNKV is zeer serieus bezig met het opleiden van nieuwe scheidsrechters. Bij VEO is er veel aandacht voor het opleiden en begeleiden van scheidsrechters. We zijn altijd op zoek naar nieuwe scheidsrechterstalenten. Heb jij interesse, of wil je eens wat meer weten over deze Masterclass of over het fluiten in het algemeen, neem even contact op met mij en ik kan je die dag kennis laten maken met één van de begeleiders en de talenten, of een keer met 1 van onze eigen talentvolle bondsscheidsrechters.

 

Olaf Hoogerdijk

Voorzitter Scheidsrechterscommissie (de BOF)

Scroll naar boven