F1 viert feest bij Trixs

Omdat de F1 de meeste loten heeft verkocht, hadden zij de teamprijs gewonnen. De teamprijs was een middag naar Trixs.

Als eerste mochten we een uurtje beachkorfballen, maar de kennismaking met het beachvolleybal en voetbal vonden ze misschien nog wel leuker… Waar de dames veel beter waren in beachvolleybal, waren de heren duidelijk sterker in beachvoetbal.image (1)

Na een uurtje rollebollen in het zand mochten we het trampolineparadijs in. Laat ze los op de trampolines en je hebt 6 trampolinekampioenen. Verder gingen wij hier trefbal op spelen en sloten wij af met een potje tegen de coaches, maar helaas konden de kinderen weinig weerstand tegen de coaches bieden. Aan het einde van deze leuke middag kregen we poffertjes en limonade.

De meningen waar zeer verdeeld bij de vraag wat de kinderen van de F1 nou eigenlijk het leukste vonden van deze leuke middag. Sabine en Wessel vonden de trampolines het leukst (misschien sprongen zij ook wel stiekem het hoogst)! Stijn, Lisa, Ruben en Lucas konden niet kiezen en vonden alles het leukst!

De toppers van de F1 hebben een SUPER middag gehad!

Groetjes van de F1Attachment-1

Scroll naar boven