Waar zijn de nieuwe korfbalpromotors?

Ben jij het nieuwe schrijftalent, het nieuwe fotografietalent of de creatieveling die nieuwe acties bedenkt om korfbal in de schijnwerpers te zetten? De organisatie van de Haagse Korfbal Dagen is op zoek naar (oud)korfballers of korfballiefhebbers, die denken het schrijf- of mediatalent te hebben dat kan helpen het korfbalimago en de Haagse Korfbal Dagen een nieuwe dimensie te geven. Heb jij een idee hoe we dat kunnen aanpakken? Kan je goed schrijven, ben je een voorbeeldig fotograaf of is sociale media helemaal jouw ding? Heb je ideeën hoe je korfbal een nieuw en beter imago kan geven? Of jouw vereniging promoten. Hoe de tribunes tijdens de korfbaldagen weer bomvol zitten en hoe we aan sponsors kunnen komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zet je idee op papier, schrijf je verhaal (1 tot 2 pagina’s) of vang alles wat korfbal in zich heeft in die ene, alles omvattende foto. Je kunt je inzending sturen naar korfbal2028@casema.nl. Doe dat uiterlijk op 1 oktober a.s. De beste inzendingen worden beloond met een workshop mediatraining en met een kijkje in de keuken van de sportredactie van AD Haagsche Courant. Voor de geschreven verhalen bestaat de jury uit de (oud)journalisten: Ton van Rijswijk. Mateo Taal en Lars Omloo. De foto jury bestaat uit de fotografen: Hans Willink en Ronald Mooiman. De beste inzendingen worden gepubliceerd op de website van www.haagsekorfbaldagen en op de facebookpagina dehaagsekorfbaldagen. De foto’s zullen tentoon worden gesteld tijdens de finaledag. De grootste talenten worden uitgenodigd hun kunsten te vertonen rond de Haagse Korfbal Dagen.

Scroll naar boven