Loten verkoop gaat de slotfase in

Iedereen kent de uitdrukking wel over de laatste loodjes, die het zwaarst wegen. Bij ons gaat het nu om de laatste looTjes en het is aan ons allemaal om er voor te zorgen dat die niet zwaar wegen, maar succes op gaan leveren.

De sluitingsdatum om je boekjes in te leveren bij het loten team is zaterdag 27 september. Dan zijn we op tijd om alles voor te bereiden voor de trekking.

Maar naast de boekjes die er door de individuele leden zijn verkocht worden er ook nog enkele acties georganiseerd. Op de zaterdagen 20 en 27 september worden er verkoop acties georganiseerd in de grote winkelstraten van Voorburg om nog meer loten te verkopen. En tegelijk wat propaganda voor VEO te maken natuurlijk!

Als dan alles is verkocht dan worden de prijzen getrokken door de notaris. Wanneer de uitslag officieel bekend wordt gemaakt, dat laten we later nog weten.

Afhankelijk van de plek waar iedereen op vakantie is geweest, hebben we een warme of minder warme zomer achter de rug. Maar nu we allemaal terug zijn gaan we er met zijn allen op het gebied van de loten verkoop in elk geval nog een hete herfst van maken!

Scroll naar boven