Heb jij al je loten al verkocht?

De loten zijn intussen uitgedeeld aan alle jeugdteams en naar verluid gaat het goed met de verkoop. Maar dat weten we pas zeker als de boekjes weer worden ingeleverd, maar binnenkort gaan we iedereen ook om een tussenstand vragen. En op basis daarvan zullen we dan ook op de site aangeven wie er het meeste loten aan het verkopen is, zowel individueel als per team.

Intussen kan het voorkomen dat je boekje al leeg is en dat je nog meer  loten wilt verkopen. Dat kan natuurlijk. Stuur een mailtje naar veoloterij@gmail.com en je krijgt net zoveel boekjes als je denkt te gaan verkopen.

De jeugd is nu aan de slag, maar ook aan alle senioren leden wordt gevraagd om loten te verkopen. Daarom zal op het eindfeest van zaterdag a.s. aan elk team ook een stapel lotenboekjes worden overhandigd. Heel Voorburg (en omstreken!)  moet mee doen aan deze loterij en dus moet heel VEO zich inspannen om de loten te verkopen. Helpt allemaal mee!

Scroll naar boven