Beslissingswedstrijd VEO 1 (UPDATE)

Aanstaande zaterdag 31 mei speelt VEO 1 een beslissingswedstrijd tegen Dindoa 1, om uit te maken wie de kampioen wordt in de 1e klasse D. Om er voor te zorgen dat de spelers dit niet alleen hoeven te doen, gaan we zorgen voor een supportersbus richting deze wedstrijd. De wedstrijd zal om 15:30 gespeeld worden het terrein van Rohda. Afgaande op deze informatie zal de bus rond 13:30/14:00 vertrekken vanaf VEO. Over de kosten kan ik momenteel nog niet heel veel zeggen, maar we gaan proberen dit niet duurder dan 10 euro per persoon te maken. Wil je met de bus mee, meld je dan aan via wouter.sies@gmail.com of via Facebook (https://www.facebook.com/events/494543920647785/?notif_t=plan_user_joined) Vrijdag zullen we waarschijnlijk in het clubhuis spandoeken gaan maken met de jeugd. Hier zal later meer duidelijkheid over komen, maar zoek alvast oude lakens op, zodat we veel mooie spandoeken kunnen maken!

Scroll naar boven