VEO 3-kamp 15 maart

Nog maar een maandje en dan staat, zoals al eerder aangekondigd, de VEO drie-Kamp op het programma!
Een drie-kamp met VEO 1, 2 en A1, Refleks 1, 2 en A1, SDO (K) 1, 2 en A1 en ODO A1.

Na het toernooi zal Domino’s Pizza langskomen voor het avondmaal. Wil jij ook een pizza geef dit dan van te voren aan. Gezien de grote verwachte belangstelling is er een beperkte keuze en dien je je van te voren aan te melden. Een pizza kost slechts €7,-, het geld zal in de loop van de dag verzameld worden (hoe precies wordt nog gecommuniceerd). Om je aan te melden voor een pizza stuur je een mail naar  veofeest@gmail.com. Vergeet daarbij niet je keuze van de pizza aan te geven, je kunt kiezen uit; Margherita, Hawaii, Pepperoni, Shoarma of Funghi.

Gebruik hiervoor de volgende template:
Naam:
Club:
Team:
Keuze pizza: Margherita, Hawaii, Pepperoni, Shoarma of Funghi.

Het feest start aansluitend op het eten en staat in het thema van de nineties. Ja je leest het goed, we gaan terug in de tijd naar de jaren 90! Alle hits van toen zullen deze avond langs komen! (Facebook event: https://www.facebook.com/events/510628195718284/)

Voor het feest zijn wij nog op zoek naar mensen die willen helpen achter de bar!

Tijden:
21:00 – 23:00
23:00 – 0:30
0:30 – eind

Scroll naar boven