Reclame op de website

Binnenkort zal er aan de rechterzijde van de website een advertentie komen te staan. We willen u graag middels deze weg even toelichten waarom we hebben besloten om directe reclame te plaatsen op de website.

Voor de bouw van ons nieuwe clubhuis voeren we acties om geld binnen te halen. Naast de Sponsorkliks actie plaatsen we zelf een advertentie op de website. Het principe waaraan VEO geld verdient is vergelijkbaar met de sponsorkliks. Maar aangezien er nu geen partij tussen zit, is de commissie voor VEO aanzienlijk hoger. Het werkt als volgt: indien iemand doorklikt via de advertentie op onze website en een bestelling plaatst bij het adverterende bedrijf dan krijgt VEO direct de commissie.

We willen alle leden en betrokkenen er dan ook op attenderen dat die extra paar klikken via de VEO website, letterlijk een steentje bijdragen aan het clubhuis!

Scroll naar boven