Steun VEO rondom de feestdagen

Al enige tijd staat er op onze site een item ”Sponsorkliks”. Tijd om iedereen weer eens te herinneren aan deze ’gratis’ manier om VEO te steunen.Vooral in deze periode is het de moeite daar weer eens een kijkje te nemen.

Kijk daarvoor op deze site aan de rechterkant onder de Evenementen. Klik eens op het plaatje en verbaas je over de hoeveelheid bedrijven die mee doen.

Hoe werkt het?

Simpel: als je bij een van de aangesloten winkels online wat wilt kopen, als je een vlucht bij KLM wilt boeken en/of als je uit eten wil bij een van 3500 restaurants, begin dan via de VEO site te klikken op het plaatje.  Kies dan het logo van het bedrijf waar je wat wilt bestellen en klik daar op. Je wordt dan doorgelinkt naar de betreffende site. Niet meer en niet minder.

Voor iedere aankoop gaat er een klein bedrag aan commissie naar VEO. Afgelopen jaar ruim 100 euro in totaal. Kunnen we dat dit jaar overtreffen?

Namens de Sponsorcommissie, Chris Boogert

[Toevoeging]: Het transactieoverzicht van eerdere bestellingen en dus de opbrengsten, kan hier bekeken worden.

 

Scroll naar boven